Fitness with Bouba

Follow me on my journey to become the best fitness athlete possible!

Kämpa på för det du tror på..

Kategori: Life

 
Idag har jag jobbat nästan hela dagen och då har man tyvärr missa en massa fina soltimmar, som man tyvärr så sällan fått se på sistone.  Men inte är jag bitter för det.  Har tränat crossfitimorse och nu laddar jag för ett pass kl 20 , då jag tänkt köra slut på armarna! 
 
 
 
Jag ser så otroligt mycket fram emot att flytta nu!  Vill bara att allt ska vara klart.. man står där nere och ställt ner väskorna. Tagit sig en Cola zero och pustat ut... ! 
Ser även fram emot att få mitt kosttillskott och förhoppningsvis snart även Sponsor kläderna!  Blev lite fel med leverans/tryck m.m Så får skicka tillbaka de jag fått och sen får dom trycka klart dom innan jag får dom! 
 
Men har kört nästan hela denna veckan utan PWO och de känns riktigt bra ändå!  Men nu jäddrar börjar en ny vecka... och NYA mål!  '
 
 
Ne nu orkar jag inte vänta mer.. Iväg till IKSU och njut.. för inte många ggr till vi ses!  
 
 
 
 
Ha en fin kväll gott folk! 
 
 
 
 
 
 

Gästträning på Tenton

Kategori: Life

 
 
Folk brukar fråga mig hur jag håller min motivation uppe.. 
Mitt svar är : 
 
Det kan vara allt från en bra låt till att se någon annan vara ute och springa, läsa en tidning m.m . De är såhär med livet. ALLA människor uppfattar saker man är intresserad av.  Om jag säger såhär till er nu... Titta runtomkring er... leta efter något rött.... Sen blundar ni.....
Säg nu allt runt omkring er som är blått..     Svårt ?   Ja men de är såhär. De din hjärna tänker på , uppfattar den. Så jag som har som intresse träning.  Jag ser bara träning i allt jag göra i min vardag!   "åh där kan man göra chins..."  
De är inte alla som har samma motivation till träning, och de är okej!  Men då måste man bestämma sig vad man vill få ut av träningen?  Sätt ett huvudmål, sen delmål som man kan uppnå påvägen till huvudmålet. 
De finns otroligt många knep att hålla motivationen uppe, följa någon på Instagram,  lyssna på någon speciell musik, träna med någon annan som hjälper en att pusha igång en!  Ja de finns många sätt. Du måste själv hitta dessa sätt. 
Största misstaget jag tror många gör är att inte planera in träningen, kosten och sen handlar det om prioritering också.  Prioriterar man att ta några öl med massa kompis före att träna eller att stanna hemma och äta något hälsosamt? Ja då lär inte du nå dina mål!  Så enkelt är de! 
 
Idag har jag varit och gäst tränat med JohannesTenton.  Rebecca släppte in oss eftersom hon får bjuda några vänner på gratisträning. Riktigt snällt av henne!  
Det var axlar på dagens schema och shit vad bra de gick!  Har otroligt bra tryck i axlarna just nu när man ligger här hemma och ser Gladiatorerna.  Laddar redan nu för morgondagens pass!  
 
 
 
 
 
 
 
Ne nu ska jag göra lite matlådor så man är förberedd för morgondagen!  
 
Hoppas ni alla får en otroligt bra kväll och även en fin helg! 
 
 
Bouba out.. 
 
 

Sponsor och Team klart!

Kategori: Allmänt

 

Hej !

 

Det var ett tag sedan jag skrev! Beklagar alla trogna följare!

Men nu ska jag köra på med detta trots mitt hektiska liv!
För några dagar sedan vart det klart att jag Sponsras och tävlar för Team MMsports/Body science ,och det känns otroligt skoj att först och främst äntligen löst den första delen för att kunna tävla, Ett team, det andra att det gör livet som atlet lättare då man får produkter och även otroligt bra rabatt på saker som jag använder så otroligt mycket av!


Så 2013 ska bli ett riktigt roligt år och det har redan startat på bästa möjliga sätt! Har varit nere i Skåne och hälsat på min syster och även fått träna där med personer som inspirerar mig så otroligt mycket!
Så nu har jag även beslutat att flytta ner till Skåne, och lutar åt Helsingborg. För mig spelar det faktiskt ingen roll vart de blir, Malmö, Helsingborg , Lund, Klippan, Ronneby.. bara jag kommer ner snart! Det känns som ett äventyr som väntat mig en längre tid och jag bara har lagt det på is så länge..

Men nu är det dags och det är sjukt mycket som måste fixas. Men jag är lite som en "Hund efter ett ben".. när jag väl vill något, då ska de ske. Kosta vad de vill! Jag vet också att mitt liv verkligen kan börja efter flytten!

Nog om flytten för denna gg.

                                           (Jag och syrran på HD-galan, Hon vann årets kvinnliga idrottare!)

 

 



Träningen går bra, inte så bra som jag velat ändå. Men kan inte klaga, går framåt och känner att jag mer och mer får kontakt med dom muskler jag vill åt. Har en bit kvar ännu innan tävling och kommer inte bli BMR i april. Men ska ligga i nu så får vi se vad jag hinner åstadkomma på 1-2 mån! Sen finns andra tävlingar också. Men huvudmålet är Decembercupen!

 


Nu ska jag iväg och promenera och de blir då mitt tredje pass för dagen!
Har idag tränat Roddintervaller, samt lite mer cardio på Crosstrainer, och lite Rygg, Kipping/Chins , samt lite andra övningar!


  


Hoppas ni allihopa kör på hårt med träning, och gör ni inte de så är de väl dags nu? :) Ställ frågor ifall ni vill veta något om träning/kost eller liknande. Så svarar jag så fort jag kan!



Ha en fin kväll!

BF out....

Tillbaka

Kategori:


Sådärja! då var jag tillbaka, nu även på svenska! känns en aning konstigt att skriva på svenska ska jag erkänna!

Ja iaf, tänkte berätta hur min träning går.
Trots allt som hänt i mitt liv dom senaste 4-6 mån så måste jag ändå vara rätt nöjd! Men är sådär enormt självkritisk och vill bara bli bättre och förbättras på allt jag gör! Så ligger efter i schemat med ärlighetens namn framför oss. Men de gör inget, jag har mycket saker att ordna närmaste månaderna så att jag ligger lite efter spelar ingen roll längre. Mitt tävlande, och min premiär inom AF, blir inte i April iaf. Nu kan jag fokusera på andra tävlingar och jag älskar hur mitt eget träningsupplägg svarar!
Alltid haft problem med mina bröst , att få kontakt till 100%. Mn ger inte upp i första taget som sagt!
När man stöter på en vägg måste man hitta ett eller flera sätt att ta sig runt den!

Nu sitter jag och äter lite frukost innan jobbet som väntar! hoppas på inte alltför mycket folk idag! Men hoppas ändå att de kommer folk och handlar! Men en optimal "ström" av folk vore härligt!

Ne nu ska jag äta vidare, ville iaf säga några ord och hoppas att ni inte gett upp mig! Nu kör vi Söndag!!


BF --->